Trekkingsuitslag

Laatste nieuws

12 okt 2020
Sinterklaas in Bergambacht op 21 november 2020

 

Dit jaar zal er helaas geen intocht plaats kunnen vinden in Bergambacht. Dit heeft alles te maken met het Corona virus en de bijbehorende maatregelen. 
Maar Bergambacht zonder Sinterklaas en pieten kan natuurlijk niet. Daarom hebben wij als Buurtvereniging een alternatief bedacht. 

Op 21 november die pieten door de straten van Bergambacht. 

Bij de Plus en op de scholen zullen tekening verkrijgbaar zijn. Deze kunnen worden ingekleurd door ALLE kinderen van Bergambacht die op de basisschool zitten. Wanneer deze voor het raam gehangen worden en het huishouden (incl. aantal kinderen in het huishouden) met adres wordt ingeschreven via onderstaande link, komen de pieten thuis langs met lekkers.

Inschrijven ALLE kinderen van Bergambacht

Daarnaast kunnen de leden van de Buurtvereniging zich inschrijven in de Waard op 28 oktober. Dan krijgen de kinderen ook nog een cadeautje. Om de inschrijving hiervoor volgens de richtlijnen te laten verlopen zal er een tijdsblok gereserveerd moeten [ ... ]

Lees meer
12 sept 2020

Beste leden,

 

Rabo Clubsupport is weer van start gegaan. Al meerdere jaren biedt de Rabobank haar leden de mogelijkheid om te bepalen welke club een financiële ondersteuning mag ontvangen. Uiteraard heeft Buurtvereniging Uitbreiding Dorp zich aangemeld als deelnemende club. Uw stem op ons is dus geld waard.  

 

Kleine wijziging

De stemprocedure is enigszins veranderd. Dit jaar ontvangt u GEEN stemcode, maar kunt u via de app of website stemmen.

 

Hoe kan ik stemmen?

Door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

 

Wie mag er stemmen

Om te kunnen stemmen moet u een betaalrekening bij de Rabobank hebben en lid zijn van de bank. Als lid mag u 5 stemmen uitbrengen op een deelnemende verenigingen, waarvan er maximaal 2 op dezelfde vereniging mag worden uitgebracht.
Bent u nog geen lid van de bank, maar u hebt wel een betaalrekening. Wordt dan lid, het lidmaatschap [ ... ]

Lees meer